banner nieuws

De gouden spatel voor All Inn squash

Zoeterwoude, 7 maart 2018 – All Inn Squash uit Utrecht is door HEINEKEN Nederland onderscheiden met een Gouden Spatel en mag zich het beste speciaalbiercafé van 2017 uit Utrecht noemen. Het is voor het eerst dat er een Gouden Spatel wordt uitgereikt in deze categorie. De uitreiking van de Gouden Spatel is onderdeel van het kwaliteitsprogramma Goed Getapt van HEINEKEN Nederland, waarbij verschillende mystery guests cafés beoordelen op de kwaliteit van gastheerschap, service en bierbehandeling. Accountmanager Carel Vergroesen reikte in Utrecht de Gouden Spatel uit aan Nicole Timmerman  van All Inn Squash.

Image00001

Buitengewoon trots
Nicole Timmerman van All Inn Squash nam de Gouden Spatel met trots in ontvangst: “Het winnen van de Gouden Spatel is een grote verrassing voor ons. Wij zijn hier als team buitengewoon trots op, aangezien wij dagelijks intensief bezig zijn om de beste speciaalbieren te schenken!”

De uitreiking van de Gouden Spatel is onderdeel van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. In verschillende categorieën zijn prijzen te winnen. Naast een Gouden Spatel voor beste speciaalbiercafé, worden er ook Gouden Spatels uitgedeeld voor

het beste eetcafé, de beste sportkantine, het beste terras en de beste nieuwkomer van de regio. De beste drie horecazaken van 2017 worden bekroond met Gouden, Zilveren en Bronzen Tapknoppen.

“Speciaalbier is enorm populair geworden en deze trend gaat de komende jaren onverminderd door. We zien hierbij dat speciaalbieren met minder of geen alcohol ook steeds geliefder worden. Dit biedt gasten een mooi totaalaanbod. Met onze trainingen en workshops kunnen we er samen met de speciaalbiercafés voor zorgen dat we de gasten optimaal bedienen en zorgen dat speciaalbier op de juiste manier geserveerd wordt. Dit zorgt voor tevreden gasten die vaker terugkomen. All Inn Squash had opvallend goede resultaten en mag zich met trots het beste speciaalbiercafé uit de regio noemen,” aldus Carel Vergroesen, accountmanager van HEINEKEN Nederland.

All Inn squash
Vlampijpstraat 79
3534 AR Utrecht
030-2422800
info@allinnsquash.nl

facebook   twitter